Kop en schotels met logo bedrukking

Kop en schotels met uw logo

Steeds meer bedrijven kiezen voor het laten bedrukken van kop en schotels met hun bedrijfslogo. Wilt u uw gasten ook een kopje koffie, cappuccino of espresso serveren in een kop en schotel met uw bedrijfslogo, dan kunt u deze nu voordelig bestellen bij Holland4you-mokken.nl

U kunt kiezen uit diverse modellen en kleuren kop en schotels, zodat u servies kunt kiezen dat pat bij uw bedrijf en uw persoonlijke voorkeur. Kiest u eerst het model kop en schotel dat u wilt laten bedrukken en vervolgens de kleur. Wij kunnen u hierbij indien gewenst uiteraard adviseren.

Een vaatwasser bestendig logo

Niets is zo frustrerend als bedrukte kop en schotels waarvan het logo al na enkele keren afwassen in e vaatwasser begint te vervagen of loslaat. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als u kiest voor bedrukking van uw kop en schotels door Holland4you-mokken.nl dan hoeft u hiervoor niet te vrezen. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en het logo zal dan ook net zo lang meegaan als de kop en schotel.

Kies voor eenheid in uw kop en schotels

Het geeft een goede en professionele indruk wanneer u in uw bedrijf kop en schotels met uw logo gebruikt en liefst ook van hetzelfde model. Vaak ontstaat er een allegaartje van serviesgoed als er steeds weer wat wordt bijgekocht bij het plaatselijke warenhuis. Wanneer u onze kop en schotels met logo bestelt kunt u hetzelfde model en kleur, uiteraard ook weer voorzien van uw logo, opnieuw bij bestellen zodat de eenheid altijd bewaard blijft. De kop en schotels worden standaard links van het oortje bedrukt. Andere bedrukkingsopties zoals rechts, rondom, aan de binnenzijde of op het schoteltje is veelal tegen een meerprijs mogelijk. Tegenwoordig kunnen kop en schoteltjes ook in verschillende kleuren worden geleverd zoals in de kleur groen, geel, oranje, zwart en blauw.