Bedrukte bekers & mokken

Een mok of beker laten bedrukken met uw logo is een prima manier om uw bedrijfsnaam of logo extra onder de aandacht te brengen. U kunt bedrukte mokken gebruiken in uw bedrijf voor uw personeel of gasten. Daarnaast kunnen bekers met uw logo ook prima dienen als relatiegeschenk voor trouwe klanten of collega ondernemers.

Kwaliteitsdrukwerk op bekers en mokken

Holland4You levert mokken en bekers met uw logo of een afbeelding of tekst naar keuze. U kunt daarmee ook de aandacht vestigen op een jubileum of andere bijzondere gebeurtenis. Dit maakt de mok tevens een collectors item. Wij streven daarbij naar de hoogste kwaliteit van zowel de mok als het drukwerk. U kunt kiezen uit verschillende soorten mokken en bekers in diverse kleuren. Wij voorzien een aardewerk mok of een porseleinen mok van een bedrukking die vaatwasmachinebestendig is en bovendien krasvast. U kiest hiermee dus voor een duurzaam product, dat bij normaal gebruik een lange levensduur heeft.

Afmetingen en vormen

U kunt voor het laten bedrukken van bekers een keuze maken uit ons ruime assortiment. Er zijn mokken in diverse maten, met en zonder oor, zowel rond als in andere vormen. Zo kunt u een mok kiezen die past bij uw bedrijf of bij uw persoonlijke voorkeur. Alle mokken en bekers uit ons assortiment kunnen worden bedrukt met een afbeelding of tekst naar keuze.

Vragen over onze producten?

Heeft u vragen over onze bedrukte bekers en mokken? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.